Værdigrundlag

Værdigrundlag

Mission:

Haahr & Co. sælger et bredt sortiment af isenkram artikler, og det vil vi fortsætte med at gøre, så vi kan tilfredsstille vores kunders behov og så vidt muligt tilpasse os den enkeltes ønsker. Den varme service vi leverer, udgør hjertet af Haahr & Co, og vi vil altid møde dig med et smil.

Vision:

Fremtiden rundt om hjørnet…

Fremtiden investerer vi i og vi sikrer os et godt fundament på alle fronter, så vi er rustede til mindre gode tider og fortsat kan levere vores mission. Vi investerer derfor i den nyeste teknologi, så vores sælgere kan servicere dig hurtigst muligt, uden at tage mere af din kostbare tid end nødvendigt. Vi vil derfor levere varer til dig, så du kan tilbyde dine kunder det bedste udvalg – lige rundt om hjørnet.

Værdier:

Service kan man både få og købe…

Service er en produktkategori hos os indenfor køkkenudstyr, men allervigtigst er det en egenskab vi alle hos Haahr & Co besidder – evnen til at yde den bedste service, og denne er vores allervigtigste værdi. Denne evne har sine rødder i vores engagerede medarbejdere, som hver dag er parate til at imødekomme dig og dine behov. Hos os er kommunikation i højsædet, og der er derfor ingen vægge, hverken i virksomhedens kontorlokale, eller imellem os og dig som kunde. Vi er nærværende og vores service er konstant, idet vores medarbejdere bliver i virksomheden i mange år, så derfor er det den samme du kommer i kontakt med hver gang du ringer.

Vi er troværdige - vi bærer vores forpligtelser overfor dig med en værdighed, der gør at du tør tro på os. Vi er leveringsdygtige og ingen kunder er for små eller for store til os.

banner